Martat ottavat taas Näsissä vastaan kierrätystavaraa – katso tästä, mitä saa viedä

Marttojen perinteinen kierrätystapahtuma on jälleen Näsissä S-marketin viereisellä kentällä. Arkisto/Outi Paappanen

Tanja Kuisma

PORVOO | Porvoon Karjalaiset Martat ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus keräävät käyttökelpoisia tavaroita ja vaatteita. Keräys on lauantaina 5. toukokuuta kello 9–14 Voittajantien kentällä S-marketia vastapäätä.

Voit viedä keräykseen siistejä, ehjiä ja puhtaita astioita ja kodin pientavaroita, mutta pakkaathan särkyvän tavaran hyvin? Keräykseen kelpaavat myös vaatteet, kengät ja laukut, verhot lakanat, sisustuskankaat ja muut tekstiilit sekä lelut ja pelit.

Edelleen vastaan otetaan urheiluvälineitä, kirjoja ja mattoja, askartelu- ja käsityötarvikkeita, myös rikkinäisiä nahkavaatteita Keräykseen otetaan vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Huonokuntoisia, rikkinäisiä tai likaisia tavaroita tai huonekaluja ei Näsin marttojen ja kierrätyskeskuksen keräykseen oteta. Huonekaluille voi tilata kierrätyskeskukselta noudon.

Tavarat kiertävät sellaisenaan myyntiin Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöihin tai ilmaisosastoille. Lajittelussa hyödynnetään myös askarteluun sopivat materiaalit. Osa tavaroista kunnostetaan Kierrätyskeskuksen omissa verstaissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.