Porvoon omakotitonttien haku alkaa maanantaina, niitä on seitsemässä eri paikassa

Porvoon kaupungin tonttien hakuaika alkaa maanantaina. Kuvituskuva Toukovuoresta. Arkisto/Lotta Åberg

toimitus

Omakotitonttien hakuaika alkaa 23. huhtikuuta. Tontteja on haettavissa eri puolilla Porvoota.

Porvoon kaupungilla on haettavana noin 40 omakotitonttia eri puolilla kaupunkia Länsi-Haikkoossa, Alkrogissa, Omenatarhassa, Toukovuoren ja Kevätlaakson energiatehokkaalla asuinalueella.

Lisäksi tontteja on haettavana Kerkkoon kylässä ja Hinthaaran kyläkeskuksen tuntumassa Carlanderintien varressa.

Omakotitontit luovutetaan ensisijaisesti yksityishenkilöille omaan käyttöön tarkoitetun omakotitalon rakentamista varten, mutta myös ammattirakentajilla on nyt mahdollisuus hakea osaa tonteista.

Tonteista noin kolmasosa luovutetaan tarjousten perusteella ja muut kiinteällä hinnalla. Kiinteähintaiset tontit on ostamisen sijasta mahdollista myös vuokrata.

Tontteja koskevat hakemukset ja tarjoukset tulee jättää kirjallisina joko palvelupiste Kompassiin osoitteessa Rihkamatori B tai lähettää osoitteella Porvoon kaupunki, kirjaamo, PL 23, 06101 Porvoo. Tarjoukset tulee jättää suljetussa kirjekuoressa, kuoren päälle merkintä ”omakotitonttitarjous”. Hakuaika päättyy perjantaina 11. toukokuuta kello 15.

Lisätietoa tonteista, niiden koosta, hinnoista, hakuohjeista ja rakennustapaohjeista ja alueen asemakaavasta on osoitteessa www.porvoo.fi/tontit

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.