Loviisassa on kylien yhteiset siivoustalkoot

Kuvituskuva. Arkistokuva

toimitus

LOVIISA | Kaupunki haastaa kaikki loviisalaiset mukaan siivoustalkoisiin puhdistamaan yhteisiä alueita roskista 2.–9. toukokuuta. Mukaan talkoisiin toivotaan kylä- ja asukasyhdistyksiä, muita yhdistyksiä, kouluja, yrityksiä ja yksittäisiä asukkaita.

Tavoitteena on kerätä talven aikana kertyneet roskat julkisilta alueilta kuten tienreunoilta, lähimetsistä, poluilta, puistoista ja muilta virkistysalueilta. Siivoustalkoissa ei siivota jätteitä yksityisiltä pihoilta, hiekoitushiekkaa tai puutarhajätettä, eikä asukkaiden, taloyhtiöiden tai yritysten omia jätteitä.

Talkooväki saa ilmaiseksi säkit ja suojahanskat roskien keräämistä varten Lovinfosta arkisin kello 9–16. Jätelavoja voidaan mahdollisesti sijoittaa joillekin alueille, jos niille on tarvetta. Kaupunki huolehtii roskien poiskuljettamisesta.

Talkoolaisten yhdyshenkilön tulee ilmoittautua viimeistään 2. toukokuuta kaupungin asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon numerossa 019555555 tai lovinfo@loviisa.fi

Yhdyshenkilö ilmoittaa muun muassa alueen, jolta roskia kerätään ja paikan, josta täydet roskasäkit voidaan noutaa sekä siivouspäivän tiedoksi säkkien noutamista varten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.