Kaikkien aikojen yrityskilpailu – Itä-Uudeltamaalta etsitään hyvää jo toimivaa yritystarinaa ja uusia liikeideoita

ITÄ-UUSIMAA|Itä-Uudellamaalla järjestetään alkuvuonna lokakuussa huipentuva Uplift-yrityskilpailu, jonka tavoitteena on kannustaa yrittäjyyttä sekä nostaa esiin hienoja yrittäjätarinoita ja yrityksiä alueelta. Toimivia yrityksiä on nyt 12000, ja hyviä ituja on kasvamassa.

Haluamme synnyttää yritysbuumin.

–Tämä on täysin uudenlainen yrityskilpailu. Haluamme synnyttää yritysbuumin Itä-Uudellemaalle, kilpailun järjestävän yrityspalveluja tuottavan Cospacen toimitusjohtaja Petter Larsen kertoo. Hän on kilpailun moottori yhdessä PrimeR:n toimitusjohtajan Riikka Karjulan kanssa.

Mukana on myös laaja joukko yhteistyökumppaneita.

Yrityskilpailussa on kaksi sarjaa: toinen jo olemassa oleville yrityksille ja toinen hyvän liikeidean varassa yrittäjiksi aikoville. Mukaan ilmoittautuneet kutsutaan sparraustilaisuuteen.

Liikeideasarjassa sparrauksen tarkoituksena on jalostaa idea liiketoimintasuunnitelmaksi. Toimivien yritysten kanssa käydään läpi yrityksen liiketoimintaa ja sen kehittämismahdollisuuksia.

Jokainen hakija saa palautteen finalistit valitsevalta asiantuntijaraadilta. Siihen kuuluvat PrimeR:n omistaja Matti Karjula, Generan hallituksen jäsen Timo Rantanen, Enston hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen, Cospacen toimitusjohtaja Petter Larsen, Posintran yrityspalvelujohtaja Fredrik Pressler ja Point Collegen rehtori-toimitusjohtaja Sari Gustafsson

Kilpailun kuluessa Cospacen some-kanavissa ja keskiviikon Uusimaa-lehdessä julkaistaan 30 hyvin erilaista paikallista yritys- ja yrittäjätarinaa.

Finaalitapahtumassa lokakuussa palkitaan kilpailun voittajat. Myös Porvoon kaupunki palkitsee ansioituneita yrittäjiä. Tapahtumassa on päivällä opiskelijoille suunnattuja yrittäjyystyöpajoja. Illan palkintojenjaossa on luvassa myös huippupuhujia, kuten pelialan legenda Peter Westerbacka

Kummankin sarjan voittajat saavat 2500 euron rahapalkinnon sekä Cospacen työpisteen ja laajan paketin palveluita vuodeksi käyttöönsä.

Kilpailun kuluessa julkaistaan 30 erilaista paikallista yritystarinaa.

Työpisteeseen kuuluu ilmainen wifi, siivous, kahvi/tee, taukotilat ja tulostus. Lisäpalveluihin kuuluvat strategia- ja myyntisparraus, markkinointituki, juridiset palvelut ja ilmaiset työhuoneet. Palkinnon kokonaisarvo on noin 20000 euroa.

Näin Uplift etenee

Hakemuksen lähettäminen kilpailuun huhti-heinäkuussa www.cospace.fi/uplift -linkin kautta. Kilpailussa on kaksi kategoriaa: Yritykset ja Liikeideat.

Sparraustilaisuus hakemuksen jättäneille järjestetään huhti-heinäkuussa.

Asiantuntijaraati valitsee 3–4 kilpailijaa/kategoria elokuussa finaaliin.

Finaali järjestetään kulttuurikeskus Grandissa 11.10.2018. Parhaat hakijat kummastakin kategoriasta esittäytyvät. Päätöstilaisuuteen on luvassa huippupuhujia.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut