Nuorille enemmän tekemistä! Antti Kunnari on erikoistunut kuvaamiseen ja räjähdyksiin

Antti Kunnari tunnetaan musiikkivideoistaan ja huikeista räjähdyksistään. Juha Perämäki

toimitus

Miten sinusta tuli porvoolainen, Antti Kunnari?

– Synnyin Porvooseen ”ihan tosta noin vaan”, naurahtaa paljasjalkainen porvoolainen.

Mikä on parasta Porvoossa?

– Kaupungissa on hyvät mahdollisuudet harrastaa paljon. Vesistö on lähellä ja meillä on myös upeat saaristot jossa voi grillata kesällä. Kivat kesäterassit, Emäsalon grillauspaikat, sekä kaupungin uimarannat ovat kivoja. Niistä tulee aina kesä, kärpäset ja kauniit tytöt mieleen. Porvoossa pitäisi ehdottomasti panostaa enemmän teiden kunnossapitoon!

Jos sinulla olisi voima ja valta, mitä muuttaisit Porvoossa?

– Haluaisin nuorille enemmän tekemistä ja tapahtumia, sillä nuorisolle suunnattuja tapahtumia on liian vähän. Rakentaisin myös 5 Michelin-tähden ravintolan. Ei tarvis aina itse grillata.

Mitä opiskelit ja kuinka päädyit työhösi?

– Opiskelin Ammattikoulussa automaatio-asentajaksi sekä kävin kauppiksen. Sitä olen miettinyt, että millä järjellä teen kaikesta huolimatta elokuvien, mainosten, sekä TV-ohjelmien erikoistehosteita ja räjähdyksiä. Toimin myös valokuvaajana ja kuvaan musiikkivideoita itselleni ja muille artisteille. Niin, en tiedä miten nämä liittyvät sähköön tai kauppikseen. Erikoistehosteita olen tuottanut muun muassa Lahti Unitedille, jonka tunnetuimmat artistit ovat Nikke Ankara, Brädi ja Aste. Tehosteita olen tuottanut myös Portion Boysille, Cheekille, Robinille, Arttu Wiskarille, Possen TV-ohjelmaan ja Lidlin TV-mainoksille. Tottakai porvoolaisena tuen paikallista musiikkia. Olen tuottanut lähes kaikki Joniheyn musiikkivideot.

Miten kuvaaminen ja musiikki näkyy elämässäsi?

– Jos tulee tehtyä omaa musiikkia kavereiden kanssa, pystyn hyödyntämään kuvaustaitoani videon kuvaamiseen.

Ammatti vapaa-ajalla?

– Tehdään kaverin kanssa Sons Of Xplosions nimistä Youtube-sarjaa. Tilanteissa hyödynnämme erikoistehosteosaamista näyttäviin räjähdyksiin. Kuvaamme myös itse jaksomme.

Kirjoittaja: Ahti Peltonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.