Arkiviikko alkuun kotiseudun luonnossa – lähde retkelle Andersbyn maastoon

Kuvituskuva. Arkisto/Jouko Tuomas-Kettunen

Tanja Kuisma

Loviisan kaupungin ympäristönsuojeluyksikkö kutsuu kaikki luonnosta kiinnostuneet loviisalaiset maanantaina 26. helmikuuta kello 16.30 alkavalle opastetulle talviretkelle Kärrbergetin ja Trollmossabergetin maastoon Andersbyssä. Oppaana toimii Juha-Pekka Palasmaa

Lumiolosuhteiden salliessa liikuntaan lumikengillä. Pukeudu retkelle sään mukaisesti ja ota halutessasi mukaan omat sauvat ja eväät. Evästauko on retken lopussa, samalla voi paistaa makkaraa.

Pysäköinti, kokoontuminen ja lähtö on noin kello 16.30 Järvitieltä, noin yksi kilometri Lapinjärventien ja Järvitien risteyksestä länteen. Retki kestää noin kaksi tuntia.

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 23.2. osoitteeseen [emailprotected] tai puhelimitse numeroon 040 777 3460. Lumikenkiä on rajoitettu määrä, ilmoittaudu siis ajoissa! Kyseessä on Neljä vuodenaikaa Loviisan luonnossa -teemaisen retken neljäs osa. Retki on maksuton.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.