Ropo Capital palkkaa Porvooseen kymmeniä uusia työntekijöitä

Suomen suurimpiin sähkölaskuttajiin kuuluva Elenia allekirjoitti laskuttamissopimuksen Ropo Capitalin kanssa. Kuvassa Ropo Capitalin Artti Aurasmaa ja Elenian Ville Sihvola. Ropo Capital

Jyrki Hämäläinen

PORVOO|Suomen johtavaksi kotimaiseksi laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoajaksi kasvanut Ropo Capital palkkaa kymmeniä uusia työntekijöitä Porvooseen. Rekrytointitarpeen taustalla vaikuttavat erityisesti yhtiön onnistumiset suurasiakassektorissa.

Yhtiön asiakkaina on yli puolet Suomen energiayhtiöistä ja asema on vahvistunut myös muilla suurten laskutusvolyymien aloilla kuten terveyspalvelut, vakuutus, jätehuolto sekä media- ja kustannustalot.

Elenia, Savon Voima, Lääkärikeskus Aava ja Jätekukko ovat esimerkkejä Ropo Capitalin tuoreista asiakkuuksista.

Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kertoo, että asiakasmäärän kasvu näkyy rekrytointeina erityisesti asiakaspalvelussa.

Ropo Capital työllistää nyt yli 140 työntekijää, joista noin 50 työskentelee Porvoossa. Tavoitteena on kasvattaa Porvoon contact centeristä yli 70 osaajan osaamiskeskus, jonka tukena uusi Kuopioon perustettava asiakaspalvelukeskus toimii. Uusien rekrytointien myötä Ropon henkilöstömäärä tulee nousemaan yli 200 asiantuntijaan.

–Porvoon asiakaspalvelukeskuksesta muotoutuu vielä vahvemmin osaamiskeskus, jonka vahvuuksina ovat mm. kaksikielisyys ja energiasektorin tietotaito. Kuopioon helmikuussa avattava contact center keskittyy mm. maksamiseen liittyvään asiakaspalveluun ja tulee työllistämään alkuvaiheessa noin 30 uutta työntekijää. Kahden keskuksen avulla varmistamme riittävän työvoiman saannin, Aurasmaa sanoo.

–Porvoossa toimii jo nyt energiapuolen erityisvaatimuksiin erikoistunut tiimi, ja uusien asiakkuuksien myötä myös muille toimialoille monistetaan samaa mallia. Porvooseen rekrytoidaan asiakaspalvelijoita erityisesti tällä kulmalla, Aurasmaa kuvailee.

Ropo Capital on rekrytoinut asiakaspalvelijoita Porvoossa aktiivisesti syksystä asti, mutta uusien suurasiakkuuksien myötä tarve kasvaa edelleen.

–Porvoossa meillä on nyt käytännössä jatkuva haku päällä – tavoitteena on rekrytoida vielä 20-30 osaajaa lisää. Meillä on mahtava perehdytysohjelma, joten työtaustaa tärkeämpää on, että löydämme meille oikeanlaiset tyypit.

Ropo Capitalin liikevaihto oli viime vuonna yli 40 miljoonaa euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Juhlavuoden hanke käynnissä – Brunberg Oy:n uudesta tehtaanmyymälästä tulee suklaanvärinen
 2. Itä-Uusimaa sai lähes 3 miljoonaa valtionavustusta kahteen alueelliseen sote-hankkeeseen – "Monenlaista hyötyä riippumatta siitä, toteutuuko sote-uudistus"
 3. Porvoon poliisiampuminen siirtymässä syyteharkintaan – Konkreettisessa vaarassa oli kahdeksan poliisia – tutkinnanjohtaja: "Toivottavasti tämä ei ole uusi normaali"
 4. Porvoon antamat sote-rukkaset eivät tulleet Askolalle yllätyksenä – lähipalvelujen menetys kaihersi päättäjiä
 5. Leikkipuisto purettiin – uudet suunnitelmat eivät ole lähiasukkaiden mieleen
 6. Rankkasade valutti vettä Porvooseen koko kuukauden edestä yhdessä päivässä
 7. Porvoon Energia vetäytyy Loviisasta – myy kaukolämpöliiketoiminnan CapManille
 8. Nuori huimapää Jami Heiman siirtyi piikkipaikalle – Cartingin vauhti on hurjaa ja kisat kovaa taistelua
 9. Mielipide: Pyöräkaistalla ohjataan pyöräilijöitä pois kävelijöiden joukosta
 10. Kolumni, Mika Laurila: Likiliikkuja on todellinen urheilusankari
 11. Laitilalla ja kumppaneilla on Porvoon Taidetehtaalla tarjolla revyyllinen dragtaidetta ja sketsiviihdettä jo heinäkuun lopulla
 12. Minä ja Suomenlahti: Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun
 13. Pelastusrengas kolmelle rannalle lahjoituksena – Muista hätätapauksessa HRAP-sääntö
 14. Seiska: Pääministeri Sanna Marinin isä on kuollut
 15. Korona ei pysäytä kaupungistumista, mutta voi hidastaa kaikkea muuttoliikettä, asiantuntija arvioi – "Julkisessa keskustelussa ovat hirveän paljon tunteet ja toiveet pinnalla"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.