Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wigwam-ikoni Gustavson Linnankoski-matineassa – lukion kuoro kajauttaa Finlandian

Wigwam-ikoni Jukka Gustavsonia on nyt harvinainen tilaisuus päästä kuulemaan Linnankoski-matineassa 23.10. kello 18 Albert Edelfelt -koulussa.

Gustavson esiintyi viime viikolla muun muassa maailman suurimmassa talousfoorumissa, Nordic business forumissa Helsingin messukeskuksessa, jossa oli 7500 talousvaikuttajaa ympäri maailmaa ja vielä suurempi määrä verkkoyhteyden kautta. Gustavson myös soitti Tavastialla Jimi Hendrixiä muistelevassa tapahtumassa.

Matineassa nähtävä näytelmänä on tänä vuonna Hanna-taiteilija, joka kertoo Hanna Frosterus-Segerstrålen (1867–1946) elämästä. Teos on Maijaliisa Dieckmannin käsikirjoittama, draamaopettaja Leila Kiviluoman ohjaama ja sen esittää Linnankosken lukion draamaryhmä.

Matineassa myönnetään Linnankoski-mitali ja mitalipuheen pitää Linnankoski-seuran puheenjohtaja Erkki Toivanen Perinteeseen kuuluu myös Linnankosken suvun tervehdys.

Matinean päättää musiikin lehtori Anu Tikka-Blomqvistin luotsaama Linnankosken lukion kuoro Sibeliuksen Finlandiaan Juhlakahvit, tilaisuus on kaikille avoin.

Korjattu 16.10. kello 18.44kuvateksti.