Poliisi etsii tatuoitua miestä – nuori tyttö joutui uhriksi pyöräkellarissa Sipoossa

Poliisi pyytää yleisöltä apua tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Arkisto/Johanna Erjonsalo

toimitus

SIPOO|Nuori tyttö joutui henkilöön kohdistuneen rikoksen kohteeksi Sipoossa maanantai-iltana 10.7. kello 20.15 aikaan. Poliisi pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Rikos tapahtui Sipoossa osoitteessa Öljytie 130 sijaitsevan talon C-rapun pyöräkellarissa. Syytä siihen, miksi mies oleskeli pyöräkellarissa, ei tiedetä.

Teosta etsitty aikuinen mies on suhteellisen lyhyt ja lihaksikas. Hänellä on niskaan asti ulottuvat, irokeesityyliset ruskeat hiukset sekä tatuointeja käsivarsissa ja kaulassa. Mies oli tapahtumahetkellä pukeutunut valkoiseen t-paitaan, vihertäviin lyhytlahkeisiin capri-housuihin ja muovisandaaleihin eli crocseihin.

Mies oli puhunut tytölle kieltä, joka ei ollut suomea, ruotsia eikä englantia.

Auto, jolla mies poistui paikalta, oli ollut parkissa D-, E- tai F-rapun edustalla. Tytön kuvailema auto oli malliltaan henkilöauto "pidemmällä takaosalla" ja väriltään tummanvihreä tai tummansininen. Auton rekisteritunnus oli alkanut H-kirjaimella.

Kaikista asiaan liittyvistä havainnosta pyydetään ilmoittamaan rikostutkijoille puhelinnumeroihin 029 543 8717 tai 029 543 8729 tai vihje.porvoo@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.