Hyviä uutisia Sipoosta: Ei yhtään uutta varmistettua koronatartuntaa tällä viikolla

Sipoossa ei ole varmistettu tällä viikolla yhtään uutta koronavirustartuntaa. Tilanne varmistui perjantaina kello 14.

Laboratoriokokein todettujen tartuntojen määrä on siis sipoolaisilla edelleen yhteensä noin kolmisenkymmentä. Osa tartunnan saaneista on jo ehtinyt parantua koronavirustaudista.

Myös tartunnalle altistuneiden kotihoidon työntekijöiden karanteeni on päättynyt ja kaikki testatut työntekijät ovat saaneet negatiivisen testituloksen. Tämä tarkoittaa sitä, että he eivät ole saaneet koronavirustartuntaa.

Testitulosten lukumäärä ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä vain pieni osa kaikista sairastuneista testataan. Lieviä oireita ei pääsääntöisesti testata, joten tartuntoja esiintyy todennäköisesti moninkertaisesti enemmän kuin niitä todetaan.

Suunta on kuitenkin oikea.

– Kiitämme sipoolaisia siitä, että he pyrkineet välttämään lähikontakteja ja noudattaneet viranomaisten asettamia rajoituksia. Kannustan kaikkia jatkamaan samalla linjalla. Yhdessä selviämme kyllä tästä, sanoo kunnanjohtaja Mikael Grannas

Sipoon avosairaanhoidon puhelinpalvelun ja kiirevastaanoton aukioloaikoja pidennettiin viime viikolla. Puhelinpalvelu ja kiirevastaanotto palvelevat nyt myös viikonloppuisin ja aiempaa pidempään arkisin.

Sipoon avosairaanhoidon puhelin numerossa 09 2353 6001 on arkisin auki kello 8–18 ja viikonloppuisin kello 9–16. Muina aikoina palvelee edelleen Päivystysapu-puhelinpalvelu numerossa 116 117.

Kiirevastaanotto on arkisin auki kello 8–18 ja viikonloppuisin kello 10–16 Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla. Kiirevastaanotto toimii vain ajanvarauksella.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut