Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksella koronatartunta

Siitä, työskenteleekö tartunnan saanut henkilö Porvoossa, Loviisassa vai Sipoossa, ei vielä ole annettu julkisuuteen tietoa. Kuvituskuva. Arkisto/Juha Perämäki

toimitus

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos tiedottaa, että sen henkilökuntaan kuuluvalla henkilöllä on todettu koronatartunta.

Koronavirukseen sairastuneen oireet ovat lieviä, ja hänet on asetettu eristykseen terveysviranomaisen ohjeiden mukaan. Tartunnalle on altistunut kuusi työtoveria, jotka on määrätty kotikaranteeniin.

Siitä, työskenteleekö tartunnan saanut henkilö Porvoossa, Loviisassa vai Sipoossa, ei vielä ole annettu julkisuuteen tietoa.

Pelastuslaitos on siivonnut ja desinfioinut kaikki tilat ja ajoneuvot, joissa tartunnan saanut on ollut. Laitoksen asemapaikoilla noudatetaan altistumisia vähentäviä toimintaohjeita, joita tarkistetaan ja tarkennetaan jatkuvasti. Muun muassa tartuntapinnat ja viestintävälineet puhdistetaan tehostetusti ja työntekijät ylläpitävät suojaetäisyyksiä toisiinsa.

Porvoon kaupunki ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitos tiedottavat henkilökunnan jäsenten koronatartunnoista HUS:in ohjeistuksen mukaisesti. Tartunnan saaneiden yksityisyyden suojan turvaamiseksi jatkossakin tiedotetaan vain sellaisista koronatartunnoista, jotka vaikuttavat merkittävästi kaupungin tai pelastuslaitoksen toimintaan, tai jotka edellyttävät toimenpiteitä alueen asukkailta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.