Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomi-sarja loppui kesken Kiekko-Espoon voittoon – Hunters taisteli sisukkaasti kauden päätöspelissä

Jääkiekon Suomi-Sarjassa päästiin Porvooseen pelaamaan yleisön edessä, vaikka muualla, jopa liigassa pelattiin tyhjille katsomoille.

Hunters tarjosi vastinetta koko rahan edestä, sillä peli Kiekko-Espoota vastaan eteni jatkoerään.

Varsinaisella peliajalla tilanne oli 3–3, joten tarvittiin lisää aikaa paremmuuden ratkomiseksi. Espoo nappasi voiton lukemin 4–3 ja molempien joukkueiden kausi oli tässä.

Mestiksen karsintoja ei enää pelata, joten Suomi-sarjakin on tavallaan ilman panosta.

Huntersin Mikko Juutilainen oli myös tämän tiedon saanut.

– Tämä oli kauden viimeinen peli. Jos pelattaisiin tyhjille katsomoille, niin ei ole järkevää. Kukaan ei taida pelata enää, niin tässä tämä nyt sitten oli. Kaudesta jäi kyllä positiivinen maku, mutta mietitään sitä myöhemmin. Nyt on pettymys häviöstä, se on selvää.

– Pelasimme todella hyvän pelin ja olen ylpeä koko joukkueesta. Haastoimme hyvin Espoon ja olimme hyvin mukana pelissä. Heidän voittomaali tuli siitä läheltä, joten vaikea oli torjuttavaksi. Pelistä jäi hyvä maku ja tilanteitakin tuli ihan hyvin, kivaa oli, Niko Tammi mietti.

Ottelu oli jälleen kerran kahden hyvän joukkueen tasainen koitos. Tunnetta, taitoa ja vauhtia nähtiin koko peli.

Hunters vei ottelun alkua ja näytti ajoittain saaneen Kiekko-Espoon vahvasti puolustuskannalle.

Hunters meni ottelussa 3–2 johtoon hyvän hyökkäyksen päätteeksi.

Espoon rutinoitunut joukkue pääsi kuitenkin tasoittamaan.

Jatkoerässä mentiin vaudilla, vaikka takana oli 60 minuuttia kovaa vääntöä.

Hunters otti pari jäähyä jatkoerässä ja näin Espoo hallitsi erää. Huntersin alivoima oli kuitenkin hyvää ja maalivahti Niko Tammi torjui hienosti.

Tasaviisikoin Hunterskin pääsi hakemaan voittomaalia, joten puntit tasoittuivat loppua kohden.

Lopulta ajassa 69.02 Kiekko-Espoo sai tilanteen Huntersin maalin eteen ja siitä Ilmari Pitkänen ratkaisi voiton vieraille.

Porvoon jäähallista poistui epäuskoisia pelaajia ja valmentajia. Kausi päättyi kesken ja nousua havitellut Kiekko-Espoo oli todella pettynyt nousun tyrehdyttyä.