Maastoa paloi rakennusten lähellä Loviisan Vanhakylässä

Maastopalo eteni kuivassa maastossa nopeasti, ja paikalli hälytettiin useita palokuntia Loviisasta ja Porvoosta, jotka saivat liekit nopeasti lannistettua. Arto Henriksson
Arto Henriksson

Arto Henriksson

Loviisan Sanomat

Kuivassa maastossa rakennusten lähellä levinnyt maastopalo työllisti Itä-Uudenmaan pelastuslaitosten palokuntia Loviisan Vanhakylässä torstaina iltapäivällä.

Keravan hätäkeskus sai 15.40 aikoihin ilmoituksen Porvoontien varrella syttyneestä maastopalosta. Tehtävä arvioitiin aluksi pieneksi, mutta ensimmäisten yksiköiden tullessa paikalle palon todettiin leviävän nopeasti ja uhkaavan lähistöllä olevia rakennuksia.

Hätäkeskus muutti tehtävän keskisuureksi, ja hälytti paikalle lisää sammutus- sekä säiliöyksiköitä. Paikalla oli noin kymmenkunta palokuntien yksikköä, jotka saivat nopeasti palon rajattua ja sammutettua. Maastossa oli myös lauta- ja jätekasoja, jotka syttyivät palamaan.

- Vanhakylässä roskien ja risujen poltosta syttynyt puolen hehtaarin kokoinen maastopalo. Tuulen voimasta palo meni mäkeä ylös, mutta palokunta onnistui rajaamaan palon. Vahingot jäivät vähäisiksi, kertoi Itä-Uudenmaan pelstuslaitoksen palomestari Reijo Houni.

Maastopaloa sammutettiin usean palokunnan voimin Loviisan Vanhakylässä. Arto Henriksson

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut