Loviisa haastaa asukkaita siistimään kyliä – porukassa ei silti saa olla yli kymmentä henkilöä

Loviisassa on taas talkoot, joissa kerätään porukalla roskia ympäristöstä. Kuvituskuva. Auli Henriksson

Loviisan kaupunki haastaa kaikki loviisalaiset mukaan siivoustalkoisiin puhdistamaan yhteisiä alueita roskista 15.–31.5.

Talkoisiin toivotaan kylä- ja asukasyhdistyksiä, muita yhdistyksiä, kouluja, yrityksiä ja asukkaita.

Yhdyshenkilö, ilmoittaudu viimeistään 14.5. Lovinfoon 019 555 555, lovinfo@loviisa.fi ja kerro yhteystietojesi lisäksi siivouspäivä, keräysalue ja paikka, josta täydet roskasäkit voidaan noutaa.

Ilmaiset säkit ja hanskat voi noutaa arkena sovitusti Lovinfosta. Jätelavan saa alueelle, jos on tarvetta. Kaupunki huolehtii roskien poiskuljetuksesta.

Tavoitteena on kerätä talven aikana kertyneet roskat julkisilta alueilta kuten tienreunoilta, lähimetsistä, poluilta, puistoista ja muilta virkistysalueilta.

Siivoustalkoissa ei siivota jätteitä yksityisiltä pihoilta, hiekoitushiekkaa tai puutarhajätettä, eikä asukkaiden, taloyhtiöiden tai yritysten omia jätteitä.

Kaupunki kehottaa asukkaita noudattamaan siivoustalkoissa voimassa olevia koronavirusepidemiarajoituksia, sillä yli 10 henkilön kokoontumiset ovat kiellettyjä 31.5. saakka, ja pitämään huolta turvallisista etäisyyksistä toisiin talkoolaisiin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut