Vedenjakelun keskeytys Loviisan keskustassa tiistai-illasta lähtien

Kiinteistöjen vedenjakelu keskeytyy verkostotöiden takia tiistaista 12. toukokuuta kello 21 keskiviikkoaamuun kello 6 asti Brandensteininkadulla välillä Aleksanterinkatu–Degerbykatu, Aleksanterinkadulla välillä Mannerheiminkatu–Karlskronabulevardi sekä Karlskronabulevardilla välillä Aleksanterinkatu–Kuningattarenkatu.

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin heti työn valmistuttua, Loviisan vesiliikelaitos tiedottaa.

Koko keskusta-alueen vedenkäyttäjiä pyydetään huomioimaan, että runkojohdon sulkemisen takia paineet putkistossa muuttuvat. Veden virtaussuunta saattaa muuttua, mikä voi aiheuttaa sameutta vedessä koko keskusta-alueella.

Vesiliikelaitos suosittelee veden juoksutusta kunnes se kirkastuu.

Käyttöönoton yhteydessä putkistoista voi irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua veden sameutta ja värillisyyttä.

Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia haittoja, mutta niistä saattaa aiheutua hanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista ja vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoihin on myös saattanut päästä ilmaa, joka voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut