Sipoolaisessa koulussa suositellaan etäopetusta ensi viikoksi – merkittävä osa työntekijöistä karanteenissa

Sipoolainen koulu suosittelee oppilailleen etäopetusta, kun niin iso osa henkilökunnasta on karanteenissa. Anton Soinne

Sipoon kunta suosittelee 4.-6. luokka-asteen oppilaita siirtymään Söderkulla skolassa tilapäisesti etäopetukseen maanantaista 18.5. alkaen. Suositus on voimassa koko ensi viikon. Niin merkittävä osa koulun opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on karanteenissa oltuaan kontaktissa koronavirustartunnan saaneeseen henkilöön, että lähiopetusta ei voida järjestää koulun kaikille oppilaille turvallisesti. Etäopetusta opettajat voivat antaa oppilaille turvallisesti myös karanteenissa ollessaan.

Oppilaat eivät ole altistuneet, Sipoon kunta tiedottaa.

Lähiopetusta annetaan Söderkulla skolassa tavalliseen tapaan ensi viikollakin luokka-asteiden 1.-3. oppilasryhmille ja kaikille pienryhmille. Lisäksi suosituksesta huolimatta kouluun voivat tulla ne oppilaat 4.-6. luokka-asteilta, jotka haluavat. Opetus heille tarjotaan kuitenkin etäyhteyksien kautta paikan päälle kouluun.

Huoltajille on kerrottu suosituksesta etäopetukseen siirtymisestä Wilman kautta.

Sipoon poikkeusolojen johtoryhmä päätti 15.5.2020, että kunnassa voidaan tarvittaessa siirtää oppilasryhmiä etäopetukseen, jos merkittävä osa opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on karanteenissa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut