16 henkilöä haki Porvoon vanhus- ja vammaispalvelujen johtoon

Kuvituskuva. Samu Karvala

Porvoon kaupungin avoinna ollutta vanhus- ja vammaispalvelujen palvelujohtajan virkaa haki 16 henkilöä.

– Olemme iloisia, että tehtävä herätti näin paljon kiinnostusta, toteaa sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen.

Virkaa hakivat sosionomi YAMK Tiia Gustavson, terveystieteiden maisteri (TM) Teija Heiskanen, terveydenhuollon maisteri Lea Laakso, yhteiskuntatieteiden maisteri (YM) Raila Lahtinen, TM Laura Lehti, valtiotieteiden maisteri Ulrika Lundberg, sosionomi YAMK Aino-Maija Maisonlahti ja Daniela Spring, TM Seija Milonoff, terveydenhoitaja YAMK Kirsi Oksanen, TM Juha Peteri, YM Niina Ristolainen, sairaanhoitaja YAMK Minna Ruohonen-Ylikoski, ja hallintotieteiden maisterit Carola Sandberg ja Annukka Niemi. Yksi hakijoista ei halua nimeään julkisuuteen.

Palvelujohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen ja johtaa vanhus- ja vammaispalvelujen tehtäväaluetta. Tehtäväalueeseen kuuluvat asiakasohjauspalvelut, kuntoutuspalvelut sekä kotihoito ja palveluasuminen. Tehtäväalueella on noin 470 työntekijää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.