Taloyhtiöt ovat palauttaneet saunavuorojaan – "Suhteellisen vähän on tullut kysymyksiä"

Taloyhtiöt ovat palauttaneet saunavuorojaan Porvoossakin, mutta lenkkisaunoihin ei vielä Frank Wendelinin mukaan pääse. Kuvituskuva. Pirjo Mononen

Tanja Kuisma

Saunojen vakiovuoroja on alettu ottaa uudestaan käyttöön taloyhtiöissä sen jälkeen, kun niitä maaliskuussa ryhdyttiin koronarajoitusten vuoksi sulkemaan.

Toimitusjohtaja ja isännöitsijä Frank Wendelin Reim Porvoo Oy:stä mukaan lenkkisaunoja ei vielä kuitenkaan hallitukset ole halunneet ottaa käyttöön mitä hän pitää järkevänä ratkaisuna. Reim isännöi noin 90 taloyhtiötä Porvoossa ja ympäristössä.

– Pesutuvat ovat olleet normaalisti käytössä, joskin niiden käyttö ei kovin aktiivista ole edes normaalitilanteessa.

Isännöitsijälle asti on tullut suhteellisen vähän kysymyksiä asukkailta koronaan ja siihen liittyviin toimenpiteisiin taloyhtiöissä liittyen.

– Johtunee todennäköisesti siitä että tiedottaminen on ollut aika aktiivista isännöitsijöiden toimesta jo muutenkin näiden asioiden osalta ja mediakin on kertonut miten tulisi toimia tässä poikkeustilanteessa.

Nyt kun rajoituksia ollaan helpottamassa on Wendelinille alkanut tulla vähän enemmän kyselyitä siitä voiko jo pitää perinteisiä kokouksia. Hän suhtautumisensa höllentämiseen on varovainen.

– Rajoitusten poistaminen on tulkittu hiukan liian absoluuttisesti ja ehkä vähän unohdettu, että tuo virus on vielä olemassa ja muun muassa turvaetäisyyksiä tulee edelleen noudattaa.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut