Asiakkaan kokemus uudesta Kamppulan Salesta: ”Siisti ja tilavat käytävät”

Paula Käck antoi hyvän arvosanan Gammelbackan uudelle Salelle. Kotiinviemisiksi hän osti rasiallisen mansikoita reilulla parilla eurolla. Arkisto/Outi Paappanen

Outi Paappanen

Osuuskauppa Varuboden-Osla avasi torstaina uuden Sale-myymälän Gammelbackan ostoskeskukseen, K-Marketin naapuriin.

Haikkoossa asuva Paula Käck oli lähtenyt liikenteeseen postiasioissa, mutta päätti piipahtaa samalla kauppareissulla, kun huomasi ilokseen Salen avautuneen.

– Erittäin mukava vastaanotto ja iloinen palvelu. Mukavasti löytyi kaikkea. Kauppa varmasti menestyy ja kilpailu on vain hyvästä. Nyt kun kauppoja on kaksi rinnakkain, on ostoksilla tilavampaa liikkua näin korona-aikana, hän sanoi.

Noin 600 neliömetrin kokoinen liiketila on ollut aikaisemmin HOK-Elannon omistuksessa. Varuboden-Osla osti sen joulukuussa ja remontoi kevään aikana.

Myymäläpäällikkö Laura Koivuvuori toimi aikaisemmin päivittäistavaran myyntipäällikkönä S-market Näsissä. Koivuvuori tulee tervehtimään.

– Aamu alkoi rauhallisesti, mutta nyt aamupäivän aikana alkoi vilkastua. Avasimme jo kello 6.30 – samaan aikaan naapurin kanssa. Ensimmäinen puolituntinen on varattu riskiryhmille, hän kertoo.

Erittäin mukava vastaanotto.

Paula Käck

Kamppulan Salen vetonauloja ovat laaja paistopiste ja take away -kahviautomaatti.

Kassojen jälkeen asiakas voi kirjoittaa asiakastoiveseinälle ehdotuksensa vaikkapa suosikkiaamiaismurojensa lisäämisestä myymälän valikoimaan. Henkilökunta kirjaa seinälle toteutetut toiveet.

Maija Taskinen työskentelee Tatsin korttelikeittiössä ja piipahti katsomaan uutta Salea.

– Ihan siisti ja hyvä. Saa nähdä millaista kilpailua syntyy. Ennenhän tässä oli Elanto ja K-kauppa. Asioin tavallisesti Haikkoon K-Marketissa, mutta täällä tulee varmasti käytyä keittiövuoroissa. Tähän on helppo tulla.

Eija Saarikivi liittyy keskusteluun.

– Täällä on selvät käytävät ja näkee, mitä hakee. En ole vielä käynyt ostoksilla, mutta vaikuttaa, että ihan hyvältä. Kilpailu ja vaihtelu on hyvä asia. Voi valita kaupan tarjousten mukaan. No ei se sitä kiinni ole!

Perunalepuskoita Saarikivi kaipaili, mutta nehän kauppa voi napata toivelistalleen.

Sisko Riitta Saarikivi oli pannut merkille, että tarjoukset olivat osittain samoja kuin Näsin S-marketissa.

– Olen S-ryhmän asiakas. Asun Eestinmäessä ja tähän on jatkossa lyhyempi matka kuin Näsiin.

Myymäläpäällikkö Laura Koivuvuori kertoo, että myymälässä järjestetään varsinaiset avajaiset syksymmällä, jahka koronakriisi hellittää.

– Silloin on luvassa pientä häppeninkiä, Koivuvuori sanoo.

Monet Varuboden-Oslan Sale-myymälöistä ovat profiloituneet kyläkaupoiksi ja samaa henkeä toivotaan myös Gammelbackaan.

Kaupan oma Facebook-sivu löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/salegammelbacka.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut