Yli 30 000 äitiyspakkausta lähtee maailmalle Porvoosta

Äitiyspakkaukset ovat Porvoon Kirjakeskuksen uusi aluevaltaus. Porvoon Kirjakeskus

Vuoden 2020 äitiyspakkaus lähtee maailmalle Porvoon Kirjakeskuksesta. Toimitukset on aloitettu ja ensimmäiset pakkaukset saapuvat tuoreille vanhemmille tällä viikolla.

Äitiyspakkauksen toimituksesta vastaa Suomen kirjastopalvelu Oy, jonka logistiikkakumppani Porvoon Kirjakeskus on.

– On upeaa päästä mukaan arvostetun, kansallisena ylpeyden aiheena pidetyn, äitiyspakkauksen toimitusprosessiin. Logistiset prosessimme soveltuvat monenlaisten tuotteiden toimitukseen, josta tämä on oivallinen esimerkki. Olemme todella ylpeitä uudesta aluevaltauksesta, toteaa Porvoon Kirjakeskuksen vt. toimitusjohtaja Petteri Heikkinen.

Porvoon Kirjakeskus vastaa vuoden aikana arviolta yli 30 000 äitiyspakkauksen pakkaamisesta, varastoinnista ja toimittamisesta uusille vanhemmille.

Pakkaus sisältää 56 tuotetta vaatteista lastenkirjoihin. Lisäksi pakkauslaatikkoa on mahdollista käyttää vauvan vuoteena.

Äitiyspakkausta uudistetaan vuosittain. Tuotevalikoima säilyy vuodesta toiseen pitkälti samanlaisena, mutta esimerkiksi tekstiilien värit ja kuosit vaihtelevat, ja pakkaukseen valitaan myös täysin uusia tuotteita.

Kelan tuottama äitiyspakkaus on äitiysavustuslain mukainen sosiaaliturvaetuus. Sen tuotteet on kilpailutettu EU-lainsäädännön mukaan. Kela ei voi myydä äitiyspakkausta, sillä se ei ole kaupallinen tuote.

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat. Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut