Lions-klubi tukee opiskelijoita – useita stipendejä Lapinjärven ja Myrskylän nuorille

Lions Club Artjärvi–Lapinjärvi–Myrskylä on jakanut seitsemän stipendiä yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille ja yhden harrastestipendin. Opiskelijastipendin arvo on 500 euroa ja harrastestipendin arvo 300 euroa.

Yliopisto-opiskelijoista stipendin ovat saaneet Johanna Pallas Lapinjärveltä, Anni Jordberg Myrskylästä, Kia Mälkiä Myrskylästä ja Mandi Rantala Lapinjärveltä.

Palkitut ammattikorkeakouluopiskelijat ovat Patrik Hömppi Artjärveltä, Sonja Lautamäki Lapinjärveltä ja Axel Malén Lapinjärveltä.

Artjärveläinen Oskari Juures on harrastestipendin saaja. Hän harrastaa talvella ampumahiihtoa sekä murtomaahiihtoa ja kesällä yleisurheilua ja suunnistusta.

Lisäksi LC Artjärvi–Lapinjärvi–Myrskylä lahjoitti yläkoulunsa päättäneille kolme 100 euron stipendiä. Orimattilan ja Elimäen yläkoulujen opettajat valitsivat yhden stipendinsaajan jokaisesta kunnasta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut