Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kukkaväriloistoa -kampanja saa jatkoa tänäkin kesänä: "sisäpihan viihtyisyys on turvakodin asiakkaille tärkeää"

Lähisuhdeväkivaltaa kokeville henkilöille tarkoitettu turvakoti Porvoossa on käynnistänyt Kukkaväriloistoa -kampanjan. Kampanjan päätyttyä kukat ja taimet lahjoitetaan turvakodille istutettavaksi.

Kampanjaan voi osallistua ostamalla esimerkiksi yhden kukka- tai metsämansikkataimen.

– Sisäpihan viihtyisyys on turvakodin asiakkaille tärkeää. Se mahdollistaa turvallisen ulkoilun turvakodissa olon aikana. Erityisesti tilanteissa, joissa asiakkaat ja heidän lapsensa eivät voi turvallisuussyistä liikkua turvakodin ulkopuolella, kertoo turvakodin vastaava esimies Marika Johansson

– Lapset olivat erityisen viehättyneitä, kun pystyivät osallistumaan kasvien kasteluun sekä hoitoon, Johansson lisää.

Porvoon kukkatalo on turvatalon kanssa yhteistyössä laatinut tarvelistan kukista, marjoista tai yrteistä, joita voi halutessaan lahjoittaa. Lahjoituksia otetaan vastaan 21. kesäkuuta asti.

Turvakoti on tarkoitettu lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille ja sen uhan alla eläville iästä ja sukupuolesta riippumatta. Turvakoti on kodinomainen paikka, jossa saa suojan väkivallalta ja apua väkivallan loppumiseksi. Turvakotipalvelu on asiakkaalle maksuton ja turvakotiin voi tulla oma-aloitteisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Porvoon turvakoti on auki 24/7 puh. 0400 664 932.