Poliisipartiot päivystävät myös Itä-Uudellamaalla juhannuksena ja käyvät paikalla, jos kutsutaan

Tervajärven uimaranta ei aiheuta poliisille sen enempää huolta kuin muutkaan uimarannat Porvoossa, vaikka pysäköintipaikoista saattaa näillä helteillä olla pula kaikkialla. Tanja Kuisma

Tanja Kuisma

Itä-Uudenmaan poliisi valmistautuu komisario Altti Pirisen mukaan luottavaisin mielin juhannukseen.

– Koetamme käydä etupainotteisesti katsomassa tilanteen siellä, missä porukkaa tavanomaisesti on koolla, mutta muuten poliisipartiot liikkuvat ilmoitusten mukaan ja puuttuvat tilanteisiin siellä, missä on tarvetta.

Paikallisen kenttäjohtajan mukaan merenrannat ja mökit ovat poliisille enemmän tehtäviä aiheuttavia kohteita kuin uimarannat. Esimerkiksi nuorten ja nuorten aikuisten suosima Tervajärven uimaranta kallioineen ei poliisin näkökulmasta ole ongelmapesäke, vaikka siellä virheellistä pysäköintiä ajoittain onkin.

– Siellä on nuoria ja nuoria aikuisia viettämässä kauniita kesäpäiviä.

Poliisi on Pirisen mukaan käynyt valvontatehtävässä Tervajärvellä ehkä muutamia kertoja kahden kuukauden sisällä. Pysäköintiongelmaa voi olla siellä täällä monessa paikassa, kun ihmiset haluavat uimaan ja paikkoja on vähän.

Muista paikoista Pirinen mainitsee Kokonniemen maauimalan, joka on useinmiten esillä kouluajan tapahtumissa esillä, mutta juhannuksena siellä ei ole samanlaista hulinaa.

– Juhannus on kaikkien juhla, komisario toteaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut