Seinäjoen Tangomarkkinat siirtyi, Aki Samuli isännöi maatilallaan Pukkilassa lähes 40 tangokuninkaallisen kesäleiriä – tuotanto nähdään televisiosarjana syksyllä

Tangokuningas Aki Samuli isännöi maatilallaan Pukkilassa lähes 40 tangokuninkaallisen kesäleiriä, jossa riittää tarinoita ja musiikkia. Heinäkuussa alkavat kuvaukset nähdään televisiosarjana syksyllä AlfaTV:llä. Seinäjoen Tangomarkkinat

Tanja Kuisma

Pukkilassa kohennetaan kiireenvilkkaa ympäristöä, sillä maalaiskunnan taajamaan saapuu kuninkaallisia.

Eikä mitä tahansa kruunupäitä, vaan tangokuninkaallisia.

Keväällä alkanut Kuninkaalliset kimpassa -ohjelmasarja AlfaTV:llä saa odotettua jatkoa, kun lähes 40 Tangokuninkaallista kokoontuu Pukkilan maaseutumaisemaan vuoden 2015 tangokuningas Aki Samulin maatilalle viettämään yhteistä leirijuhlaa.

Uusi kausi nähdään AlfaTV:n syyskauden ohjelmistossa 6-osaisena sarjana. Kuvaukset alkavat Pukkilassa heinäkuun lopulla.

– Toivotan koko kuninkaallisperheen sydämellisesti tervetulleeksi maatilalleni jonka olen nöyränä poikana nimennyt Kuninkaan Valtakunnaksi! Kaikenlaisen kivan yhdessäolon lisäksi, kuninkaalliset pääsevät hoitamaan maatilani eläimiä, jotka kaikki ovat saaneet tangokuninkaallisista nimensä, Aki Samuli kertoo innoissaan.

Seinäjoen Tangomarkkinat siirtyivät ensi vuoteen. Sen tapahtumatiimi on suunnitellut ja toteuttaa televisiokanavan ja tangokuninkaallisten kanssa tilalle televisiosarjan.

Kuninkaan valtakunta löytyykin maatilalta Pukkilassa.

Köörissä on mukana pääyhteistyökumpanina myös Pukkilan kunta, joka saa tuotannon myötä mittavaa valtakunnallista näkyvyyttä. Elinvoimapäällikkö Katri Roivainen riemuitsee siitä, että Pukkilaan saadaan vieraaksi lähes 40 tangokuninkaallista.

– Kaikki jaksot kuvataan Pukkilassa. Nyt onkin hyvää aikaa laittaa ympäristön paikkoja kuntoon, hän toteaa.

Kunnanhallitus hyväksyi maanantaina 10 000 euron markkinointisatsauksen tuotantoon.

Musiikillinen anti ei jää sivurooliin, kulkeehan musiikki aina kruunupäiden matkassa. Aki Samulin isännöimällä leirillä järjestään rennossa yhdessäolon tunnelmassa Kuninkaalliset iltamat, joka kunnioittaa musiikillaan kotimaista iskelmämusiikkia.

Solisteina ovat luonnollisesti kuninkaalliset itse, ja orkesterina on Taisto Lunkan Tango-orkesteri. Myös Kuninkaalliset iltamat nähdään AlfaTV:llä syksyn aikana. Kanavalla nähdään lisäksi runsaasti taltiointeja viime kesältä.

– On hienoa, että yleisömme pääsee tangoviikolla hakemaan hieman tunnelmaa television kautta vaikka itse tapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä. Uusi Kuninkaalliset kimpassa -kausi sekä Kuninkaalliset iltamat tarjoaa syksylle täysin uutta tango-ohjelmaa, Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki tunnelmoi.

– Kokoontuminen on merkityksellinen myös taiteilijoillemme, joille on varmasti voimaannuttavaa nähdä toisensa tässä hetkessä, hän lisää.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut