Senioreille soveltuva puistojumppa alkaa myös Kokonniemen tekonurmella maanantaisin

Puistojumppien viikko-ohjelmaan on vielä lisätty kevennetty puistojumppa maanantaisin kello 10 Kokonniemen tekonurmella, Porrvoon kaupunki tiedottaa.

Jumppa järjestetään yleisön pyynnöstä, mutta äänentoisto- ja muu tekniikka ei ole samalla tasolla kuin Suiston nurmikentän jumpissa.

Puistojumpat alkavat maanantaina 22. kesäkuuta ja jatkuvat elokuun loppuun asti.

Kaupungille tehtiin vetoomus senioripuistojumpan järjestämisestä myös Kokonniemessä ja kaupunginhallitus pyysi liikuntapalveluita selvittämään asiaa.

– Vetoomuksessa todettiin, että liikuntaa tulee tarjota kaiken ikäisille ja palveluiden tulee olla helposti saavutettavissa. Olemme keskustelleet terveysviranomaisten kanssa, ja kun jokainen huolehtii turvaväleistä ja käsihygieniasta voimme järjestää jumpan, joka tuo liikkumisen mahdollisuuden yhä useammalle, liikuntapalveluiden päällikkö Per Högström kertoo.

Ohjeistusten mukaan ikäihmisten tulee kuitenkin välttää lähikontakteja, joten jumpan järjestäminen ei ole täysin riskitöntä.

– Jumppaan ei saa tulla, jos on sairastumiseen viittaavia oireita. Torstain kevennetty puistojumppa soveltuu myös senioreille, ja siihen osallistuminen suoran lähetyksen kautta on myös kiva tapa päästä puistojumpan tunnelmaan, Högström jatkaa.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut