Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ellenin valokuva julkaisee juhannusesikoisensa – levyn takana joukko porvoolaisia

Porvoolainen laulaja-lauluntekijä Satu Seikku on tuottanut levyllisen omaa musiikkia. Huhu liikkuu -levy julkaistaan juhannusaattona.

Ellenin valokuvan esikoislevy on rytminen ja positiivinen pop-kokonaisuus huolimatta osin vakavista sanoituksista. Punainen lanka on rytmi, joka kulkee jatsahtavasta Portaat -kappaleesta reggae-tyyliseen Eteenpäin-biisiin ja lattarirytmeistä kantriin.

Alun perin Vitriinissä keväällä 2018 pidettyä konserttia varten koottu bändi rakentuu paikallisista muusikoista. Palaute oli ylistävää ja muusikot innostuivat jatkamaan projektia. Nauhoitukset päätettiin toteuttaa Magnusborgin Studiolla Porvoossa.

Prosessi kesti lopulta lähes kaksi vuotta. Toukokuulle suunniteltu julkaisukonsertti peruuntui koronan vuoksi, mutta levy on valmis ja kaksi singleä jo julkaistu Spotifyssa.

Säveltäjä-sanoittaja Satu Seikku on tehnyt pitkän uran porvoolaisessa Runebergin Tortut -lauluyhtyeessä. Lisäksi hän on tehnyt kappaleita Porvoon mieslaulajille ja ansioluettelosta löytyy lastenlaulukilpailujen finaalipaikkoja sekä levytyksiä.

Porvoo näkyy levyn kansissa. Porvoolaisen Ulla Juseliuksen kuvat Raatihuoneen torilta yhdistettynä Sebastian Aaltosen kansisuunnitteluun ja viimeistelyyn antavat levylle paikallisen leiman.

Ellenin valokuva suunnittelee kertaalleen peruuntuneen julkkarikonsertin järjestämistä alkusyksystä Magnusborgin Studion isossa salissa.

Huhu liikkuu -levy ilmestyy Spotifyssa, i Tunesissa sekä muissa digijulkaisuissa juhannusaattona 19.6.

Cd-levyn voi ostaa Kerkkoon Pumppaamolta, Istra&Ilmatar -liikkeestä Vanhassa Porvoossa sekä tilata Levykauppa Äx:stä.

Bändillä on Facebook-sivu sekä Instagram-tili.