Liikuntapaikoilla rajoituksia myös heinäkuussa – käyttäjien huomioitava ohjeet

Porvoon ulko- ja sisäliikuntapaikkoja koskevat rajoitukset jatkuvat heinäkuun loppuun asti ennallaan, kaupunki tiedotti maanantaina.

Ulkoliikuntapaikat, kuten lähiliikuntapaikat ja ulkokuntoiluvälineet ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Myös jalkapallo- ja muut urheilukentät ovat asukkaiden käytössä, kun niillä ei ole seurojen varaamia vuoroja. Paikkojen turvallista käyttöä koskevat ohjeet onkin kaikkien syytä pitää mielessään.

Samalla, kun liikuntapalvelut kannustaa kaiken ikäisiä porvoolaisia liikuntapaikkojen käyttöön, se pyytää vanhempia muistuttamaan myös lapsia ja nuoria ohjeiden noudattamisesta.

Aluehallintovirastojen määräysten mukaan korkeintaan 50 henkilön yleisötilaisuudet ovat heinäkuussa sallittuja.

Suurempia, 51–500 henkilön tilaisuuksia voi järjestää, jos järjestelyissä noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön antamia tarkempia ohjeita. Tietyin lisäedellytyksin alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi 1.7. alkaen järjestää myös yli 500 henkilön tapahtuman. Tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautitilanne pahene

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.