Otto-lautta kerää jätteet saaristolaisilta – kiertää heinäkuun lopulla Porvoon ja Loviisan saaristossa

Otto-jätelautta kiertää Itä-Uudenmaan saaristossa. arkisto/Rakel Allén

Rosk’n Rollin jätteen keräyslautta Otto aloittaa tutun kesäisen kierroksensa Sipoosta maanantaina 6. heinäkuuta. Lautta etenee Porvoon saaristoon maanantaina 20. heinäkuuta ja kierros päättyy Loviisan saaristoon torstaina 23. heinäkuuta.

Lautta kerää saariston asukkailta ja kesäasukkailta maksutta vaarallista jätettä, metalliromua, sähkölaitteita ja painekyllästettyä puuta.

Lisäksi Otto ottaa vastaan sekajätettä hintaan viisi euroa per jätesäkki. Maksu käy pankki- tai luottokortilla.

Jätelautan kierroksen tarkat aikataulut ja 18 pysähdyspaikkaa koordinaatteineen löytyvät osoitteesta www.rosknroll.fi.

Samasta osoitteesta sekä Rosk’n Rollin seinäkalenterista ja Roskis-lehdestä löytyy paljon lisätietoa keräykseen otettavista jätteistä ja niiden määrärajoituksista.

Ohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Lisätietoa ja ohjeita saa myös Rosk’n Rollin asiakaspalvelusta numerossa 020 637 7000 arkisin kello 8.30–15.30.

Kovan tuulen sattuessa keräys siirtyy viikolla eteenpäin. Mitään jätettä ei saa jättää etukäteen laitureille.

Keräyksen päätteeksi jätteet lajitellaan ja toimitetaan asianmukaiseen käsittelyyn. Jätteet päätyvät esimerkiksi materiaaliksi metalliteollisuuteen tai energiantuotantoon.

Vaarallista jätettä, metalliromua ja sähkölaitteita vastaanotetaan maksutta myös Rosk’n Rollin jäteasemilla niiden aukioloaikoina. Porvoon, Sipoon ja Loviisan jäteasemat palvelevat myös kesälauantaisin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut