Kuuden huilun yhtye Porvoon tuomiokirkossa

Tuultenpesä esiintyy 16.7. Porvoon tuomiokirkossa. Huiluyhtyeessä soittavat Jonas Simonson, Göran Månsson, Kristiina Ilmonen, Mimmi Laaksonen, Leena Laitinen ja Kirsi Ojala. Jimmy Träskelin

Kesämusiikkia Porvoon tuomiokirkossa -konserttisarjassa kuullaan 16.7. kuuden muusikon huiluyhtyettä.

Tuultenpesä – Vindarnas möte on keväällä 2016 perustettu kokoonpano, joka syntyi alunperin suomalaisen Wind on Windin ja ruotsalaisen Zephyrin yhteistyöhankkeena.

Tuultenpesän ohjelmisto pohjautuu niin pohjoismaiseen polskien, poloneesien, virsien ja hallingien traditioon kuin vanhoihin suomalais-ugrilaisiin runosävelmiin ja paimensoitteisiin.

Yhtyeessä soittavat Jonas Simonson, Göran Månsson, Kristiina Ilmonen, Mimmi Laaksonen, Leena Laitinen ja Kirsi Ojala.

Yhtye julkaisee ensilevynsä tulevana syksynä.

Porvoo Soi päästään järjestämään – muutoksia esiintyjäkaartissa; mukana mm. Kaija Koo ja Vesala

Koronatilanteen takia konserttiin voidaan ottaa 140 kuulijaa. Ovet kirkkoon avataan 20 minuuttia ennen tilaisuuden alkua ja sisällä istutaan merkityille paikoille, turvavälit huomioiden.

Konsertin järjestävät Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling. Suomen kulttuurirahasto, Porvoon Aktiasäätiö ja kulttuuriyhdistys Rävsson Company ovat tukeneet konsertin järjestämistä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut