Osta tilalta -päivän avajaiset syksyllä Pukkilassa – ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Ilmoittautuminen Osta tilalta -tapahtuman näytteilleasettajaksi on käynnissä. Kuvituskuva. arkisto/Katja Juurikko

Valtakunnallisen Osta tilalta! -päivän avajaistapahtuma järjestetään syyskuussa Pukkilassa. Avajaiset ovat Hutkon laama- ja eläintilalla lauantaina 12.9. kello 10–14.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä. Esittely- ja myyntipaikat ovat maksuttomia. Etusijalla ovat lähiruoan tuottajat. Mukaan mahtuu kuitenkin myös muita myyjiä ja toiminnan esittelijöitä, jotka sopivat teemapäivän ja maaseudun henkeen.

Ilmoittautuminen tapahtuu Ampun 4H -yhdistyksen kautta. Nettiosoite on https://ampu.4h.fi/hankkeet/tulevaisuuden-tuottajat/osta-tilalta-tapahtuma-12-9-2020.

Myös ohjelmanumeroita voi ehdottaa.

– Ampun 4H -yhdistys haki Tulevaisuuden tuottajat työryhmältä rahoitusta 4H -yrittäjänuorten pienelle paikalliselle sadonkorjuutapahtumalle. Meihin otettiin yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä valtakunnallisesti merkittävän avajaistapahtuman järjestämiseksi. Eihän tähän voi kuin tarttua ja laittaa hihat heilumaan, kertoo Ampun 4H -yhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna Simola.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Tulevaisuuden tuottajat -työryhmä ja toteuttajina Osta tilalta -päivän verkosto, Ampun 4H ry sekä Hutkon laama- ja eläintila.

Paikalle odotetaan satoja kävijöitä. Bussikuljetukset tuovat vieraita pääkaupunkia myöten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut