Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmoittautuminen elokuun uimakouluihin alkaa pian

Porvoon uimahalli avataan jälleen maanantaina 3. elokuuta. Rajoitukset ja turvallisuusohjeet tarkennetaan ensi viikolla.

Uimahallissa järjestetään eritasoisia uimakouluja lapsille 3.-11. elokuuta. Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa maanantaina 27. heinäkuuta klo 12.00 internetissä osoitteessa www.porvoo.fi/uimakoulut

Järjestettäviä uimakouluryhmiä ovat alkeis 1, alkeis 2 ja jatkouimakoulut 5–6-vuotiaille lapsille, alkeis- ja jatkouimakoulut kouluikäisille lapsille sekä tekniikkaryhmät 5 vuotta ja vanhemmille lapsille. Uimakoulut kokoontuvat yhteensä 7 kertaa.

Uimaopetusta halutaan tarjota mahdollisimman monelle lapselle, joten saman lapsen voi ilmoittaa vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle.

Koronatilanteen takia ryhmäkoot ovat hieman pienemmät kuin yleensä ja uimakouluissa noudatetaan voimassa olevia ohjeistuksia. Ennen uimakoulun alkua osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet siitä, miten uimakouluun tullessa ja sen aikana toimitaan.

Internetin kautta tapahtuvassa sähköisessä ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: lapsen nimi, osoite, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (ei pakollinen).

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumisesta saa klikkaamalla tästä tai numerosta 040 584 3764 (ma-pe klo 8-16).

Syksyn uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa elokuun puolivälin jälkeen.