Robin Rekku ja Jekkuorkesteri vauhditti eväsretkipäivää Postimäellä

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri sai yleisönsä svengaamaan Postimäellä järjestetyssä Lasten päivässä. Laura Heino

Laura Heino

Postimäellä sunnuntaina järjestetty Lasten Päivä keräsi paikalle paljon lapsiperheitä.

Parituntista eväsretkipäivää vauhditti Robin Rekku & Jekkuorkesteri, joka oli selkeästi yleisönsä mieleen. Emma-palkittu yhtye polkaisi keikan käyntiin svengaavalla Alla ropar ett hej!-hitillään.

Ja mitä olisikaan Lasten Päivä ilman pientä seikkailua? Lapset pääsivät nimittäin osallistumaan aarteenmetsästykseen. Suvi ja Emil Lindblad olivat levittäneet viltin Postimäen nurmelle ja nauttivat eväitä lastensa Mandin, 6, Aaronin, 4, ja 6 kuukauden ikäisen Eltonin kanssa.

– Aarrejahti oli hauskaa. Sain palkinnoksi tikkarin, Aaron kertoo.

Postimäen kesätapahtumat jatkuvat. Historialliselle opastukselle ehtii mukaan vielä 29.7. Opastusta järjestetään kello 12.-13.30. Kierroksella perehdytään Postimäen tupiin ja niiden historiaan. 18 pienestä mäkituvasta koostuva Postimäen museoalue on Museoviraston nimityksen mukaan valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö.

30.7. askartelutunnilla tehdään nukkeja. Ilmoittautumisia otetaan puhelinnumeroon 0405947080.

Kesäteatterinäytelmä Arsenikkia ja vanhaa pitsiä -esitykset ovat jo ohi. Kaikki näytökset olivat loppuunmyytyjä. Teatteriproduktio Fuck Tinder 2 jouduttiin perumaan koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi.

Postimäki ja kesäkahvila ovat auki tiistaista sunnuntaihin 9.8. asti kello 11-17. Syyskuun alussa Postimäellä tunnelmoidaan syysjazzin merkeissä. Postimäki on mukana myös Konstrundanissa 12.-13.9.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut