Näköislehdessä tänään: Käsitöitä vihannut Siiri Tikkanen ompelee nyt tuhansien eurojen pukuja – "Kaiken ajan ja rahan arvoista"

Ennen käsitöitä vihannut Siiri Tikkanen kilpailee nyt cosplayssa myös ulkomailla. Erityisesti Tikkanen pitää Oopperan kummitus -musikaalista. Hän on tehnyt siihen liittyviä asuja jo kolme.

Rahalla ei ole merkitystä, kun haluaa tehdä mahdollisimman täydellisen asun. Rahaa saa kulumaan helposti. EuroCosplay-finaalien kilpailuasun materiaaleihin upposi 2 000 euroa.

– Työhän tämän mahdollistaa. Cosplay on silti kaiken ajan ja rahan arvoista, hän vakuuttaa.

Hoitosuhteella on merkittävä rooli plasebovaikutuksessa. Iso osa sen tehosta liittyy siihen, että lääkäri tutkii potilaan, kuuntelee häntä ja määrää hoidon.

Tallinnan Noblessner on entinen sukellusvenetelakka, josta on tullut kaupungin kiinnostavin alue. Siellä on muun muassa kauppoja, museoita, ravintoloita ja asuntoja. Aluetta on uudistettu sen historiaa unohtamatta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut