Palo sammutettu – kriisipäivystystä tarjolla Omenamäen asukkaille

Sinivuokko-talossa syttynyt palo on saatu sammutettua. Laura Heino

Uusimaa uutisoi aikaisemmin tänään tulipalostaa Omenamäen palvelukeskuksessa. Porvoon kaupunki tiedotti hetki sitten, että palo on saatu sammutettua.

Omenamäen palvelukeskuksen Sinivuokko-talossa sijaitsevassa asunnossa syttyi tulipalo perjantaina puoliltapäivin. Tiloissa tehdään vielä savunpoistotoimenpiteitä. Pelastusviranomaiset huolehtivat tarvittavista turvatoimenpiteistä.

Yksi asukas vietiin palon vuoksi sairaalaan jatkohoitoon, mutta hänellä ei ole vakavia vammoja. Toiminta jatkuu normaalisti Omenamäen palvelukeskuksen muissa tiloissa, eikä asukkaita tarvitse evakuoida.

Tulipalo on aiheuttanut huolta Sinivuokko-talon asukkaissa. Sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa tukea sitä tarvitseville. Omenamäen palvelukeskuksen henkilökunta soittaa lisäksi kaikille Sinivuokko-talon asukkaiden omaisille perjantai-iltapäivän aikana.

Omaisten toivotaan ensisijaisesti tukevan asukkaita puhelimitse, mutta he voivat tarvittaessa myös käydä läheisensä luona Sinivuokko-talossa. Käynnin yhteydessä tulee muistaa huolehtia turvaväleistä, käsihygieniasta sekä käyttää suunenäsuojaa. Omaiset voivat myös olla yhteydessä sosiaali- ja kriisipäivystykseen, puh. 040 517 4194.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.