Porvoo Soi -festivaali peruutettiin koronatilanteen takia - näin käy ostetuille lipuille

Järvenpää Soi veti viime vuonna yli 10 000 vierailijaa. Vastaava Porvoon tapahtuma on nyt peruutettu. Jouko Tuomas-Kettunen

Porvoon torille tulevalle viikonlopulle suunniteltu Porvoo Soi -festivaali on peruutettu.

Peruminen johtuu järjestäjien mukaan Uudenmaan alueen huonontuneesta koronavirustilanteesta. Festivaalia järjestävä RH Entertainment ei halua ottaa riskiä yleisön, artistien tai festivaalilla töissä olevien ihmisien terveyden suhteen.

Aikuisille suunnatun,kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin tähtinä Porvoossa piti esiintyä mm. Samuli Edelmann ja Orkestra Suora Lähetys, Kaija Koo, Suvi Teräsniska, Eppu Normaali, Mamba ja Vesala.

Festivaalia järjestävä RH Entertainment Oy pahoittelee tapahtunutta ja toivoo, että festivaali päästään järjestämään kesällä 2021. Festivaalille on jo varattuna uusi ajankohta, 18.-19.6.2021. Kesän 2021 artisteista tiedotetaan myöhemmin.

Tämän vuoden festivaaleille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä asiakkaat saavat kiitokseksi tuestaan superyllätyslahjan saapuessaan kesän 2020 lipuilla Porvoo Soi -festivaalille kesäkuussa 2021. Liput voi myös palauttaa 31.10.2020 mennessä, jolloin lipunhinnan saa takaisin. Tarkemmat ohjeet palautuksiin löytyvät Lippu.fin ja Ticketmasterin sivuilta.

Viime kesänä soi-nimiset festivaalit lanseerattiin menestyksekkäästi sekä Järvenpäähän että Saloon. Järvenpää soi -festivaali keräsi yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytin loppuun jo ennakkoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.