Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmoittautuminen ohjattuihin liikuntaryhmiin alkaa maanantaina

Liikuntapalvelut järjestää kaudella 2020-21 noin 100 ohjattua liikuntaryhmää eri teemoilla ja eri kohderyhmille. Lisäksi on yhdeksän omatoimiryhmää (boccia, sulkapallo ja kuntosali), joissa sali on osallistujien käytössä, mutta toiminta ei ole ohjattua.

Ilmoittautuminen ohjattuihin ryhmiin alkaa maanantaina 17. elokuuta kello 9. Niihin ilmoittaudutaan samalla kertaa sekä syys- että kevätlukukaudeksi.

Uimahallin ryhmiin syksyn ilmoittautumispäivät ovat maanantait 24.8, 28.9. ja 2.11. kello 12 alkaen. Uimahallissa järjestettävät ryhmät alkavat 31. elokuuta. Tarjolla on 10 vesijumpparyhmää senioreille ja 5 ryhmää työikäisille. Lisäksi uimahallissa järjestetään 10 saliryhmää. Osallistumismaksu on senioreille 3,50 euroa ja työikäisille 7,50 euroa. Hinta sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun ja maksu suoritetaan uimahallin kassalla. Ilmoittautuminen uimahallin ryhmiin alkaa maaanantaina 24.8. klo 12 Porvoon kaupungin sivuilla.

Liikuntapalveluiden muut ohjatut ryhmät alkavat 14. syyskuuta. Ilmoittautuminen näihin ryhmiin alkaa maanantaina 17. elokuuta kello 9 myöskin Porvoon kaupungin sivuilla. Kaikkiin ryhmiin on rajoitettu osanonottajamäärä ja osanottajat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksut ovat 65 euroa/lukuvuosi aikuisilta, 45 euroa/lukuvuosi eläkeläisiltä sekä matalan kynnyksen liikuntaryhmiin sekä 40 euroa/lukuvuosi lapsilta ja nuorilta. Lyhyet introkurssit maksavat 20 euroa/kurssi. Lisäksi on tarjolla muutama ilmaiskurssi.

– Uusi liikuntakausi tuo tullessaan raikkaita ja ajankohtaisia eri kohderyhmille räätälöityjä laadukkaita liikuntaryhmiä, kursseja sekä retkiä. Tarjonnasta löytyvät ihanat ikisuosikit kuten niska-selkäryhmät, miesten liikuntaryhmä, venyttely ja sählykerho. Mukana on myös mukavia pirskahtelevia uutuuksia, kuten esimerkiksi keppihevosliikuntakurssi, KangoJumps-intro ja sovellettu tanssikurssi, liikunnanohjaaja Miia Heikkilä kertoo.

Liikuntaesite jaettiin kaikkiin porvoolaisiin koteihin 8–9. elokuuta Kansalaisopiston kurssiesitteen mukana. Esite löytyy myös muun muassa uimahallista, Kokonhallista ja Kompassista.

– Koronatilanteen vuoksi toimimme terveysviranomaisten kanssa laadittujen ohjeiden mukaisesti. Toivomme, että jokainen osanottaja itse toimii vastuullisesti niin, että pidetään koronavirus aisoissa, Heikkilä sanoo.

Liikuntatunnille saa tulla vaan täysin terveenä ja käsihygieniasta tulee huolehtia tunnollisesti. Jokaisen jumppaajan tulee käyttää omaa henkilökohtaista mattoa, jonka hän itse tuo jumppatunnille.

Lisätietoja kurssitarjonnasta antaa liikunnan ohjaaja Miia Heikkilältä, puh. 040 754 0484 tai Christian Bremeriltä (erityisryhmät) puh. 0400 944 096 sekä Mari Römpötti-Karlssonilta, puh. 040 821 5666 (uimahallissa järjestettävät ryhmät).