Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoolaisten värikäs näyttely kutsuu Koivulinnaan – kesän viimeinen avoinna 30. elokuuta asti

Neljän porvoolaistaiteilijan näyttely on nähtävillä Pukkilan perinteikkäässä galleria Koivulinnassa 30. elokuuta saakka.

Keraamikko Tiina Wallius, kuvataiteilija Nelli Nio, graafikko-kuvittaja Jukka Pylväs ja kuvittaja-kuvataiteilija Jenni Tuominen ovat täyttäneet vanhan puutalon värikkäillä teoksillaan. Näyttely on saanut nimen Kimara, se kertoo ihmisistä, elämästä ja luonnosta kunkin taiteilijan mielikuvituksekkaan ilmaisun kautta.

Wallius on löytänyt inspiraationsa sekä makeisista että makeista hahmoista. Hänen keramiikkansa on oivaltavaa ja helposti lähestyttävää. Keramiikkateoksia on tuonut esille myös kuvittajana ja Marimekko-suunnittelijana parhaiten tunnettu Tuominen.

Tuomisen maalausten herkät hahmot kertovat paljon meistä ja yhteiskunnastamme. Nelli Nio ammentaa nytkin paljon eläinkunnasta – kirkkaat värit ovat luonteenomainen piirre hänen akvarelleilleen.

Pylväs on tuonut omalle seinustalleen puupinnoille laserkaiverrettuja luontokuvituksia ja puisia robotteja, joilla tekisi miltei mieli leikkiä.

Kimara avoinna Galleria Koivulinnassa (Koivulinnantie 2, Pukkila) 30.8. saakka keskiviikosta sunnuntaihin kello 11–17.

Roboteilla tekisi mieli leikkiä.