Kaksi autoa katolleen – kolmas raapi keskikaidetta

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen yksiköitä hälytettiin torstain vastaisena yönä kolmelle onnettomuuspaikalle. Kuvituskuva. Arkisto / Anne Lahnajärvi

Itäisen Uudenmaan teillä tapahtui keskiviikkoillan ja torstaiaamun välisenä aikana kolme liikenneonnettomuutta, joissa jokaisessa osallisena oli vain yksi ajoneuvo.

Ensimmäinen sattui hieman ennen iltakymmentä 170-tiellä noin kaksi kilometriä Kuninkaantien ABC:ltä Pernajan suuntaan. Kuski oli väistänyt tielle hypännyttä peuraa ja menettänyt autonsa hallinnan. Auto oli törmännyt kiveen tienreunassa ja pyörähtänyt ympäri katolleen. Auto vaurioitui pahoin, mutta henkilövahingot jäivät lieviksi.

Valtatie 7:llä Porvoon Herkkuleksen paikkeilla rytisi hiukan ennen aamukolmea. Loviisan suuntaan ajanut henkilöauton kuljettaja oli suistunut moottoritien keskialueelle. Auto oli törmännyt valaisinpylvääseen ja löytyi katolleen kääntyneenä onnettomuuspaikalta. Kuski oli poistunut paikalta ennen pelastajien tuloa.

Seiskatielle Ruotsinpyhtään Markkinamäen paikkeille saatiin hälytys aamulla noin kello 6.20. Kotkan suuntaan ajanut kuljettaja oli auringon häikäisemänä törmännyt autollaan moottoritien keskikaiteeseen ja kylki oli raapiutunut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.