Porvoon pääkirjaston lukupiirit käynnistyvät syyskuussa – ilmoittaudu nyt

Kirjaston lukupiirit alkavat syyskuussa. Kuvituskuva. Outi Paappanen

Pääkirjaston suomen- ja ruotsinkielinen lukupiiritoiminta alkaa jälleen syksyllä. Syyskauden teemana suomenkielisessä lukupiirissä on spekulatiivinen fiktio, eli luvassa on tieteis-, fantasia- ja kauhukirjallisuutta. Ruotsinkielisessä lukupiirissä luetaan kirjoja, jotka on kirjoitettu eläinten näkökulmasta.

Suomenkielisiä kerran kuussa kokoontuvia ryhmiä on kaksi. Keskiviikon ryhmän kokoontumiset ovat 23. syyskuuta, 28. lokakuuta ja 25. marraskuuta. Torstain ryhmä kokoontuu 24. syyskuuta, 29. lokakuuta ja 26. marraskuuta.

Ruotsinkielinen lukupiiri kokoontuu kerran kuussa tiistaisin 22. syyskuuta, 27. lokakuuta ja 24. marraskuuta.

Ryhmät kokoontuvat kello 17.30 pääkirjaston kokoushuoneessa. Jos kokoontumisrajoitukset estävät, lukupiiri pyritään pitämään etälukupiirinä.

Ilmoittautumiset 31.8. mennessä elina.karioja@porvoo.fi (suomenkielinen lukupiiri) ja louise.agnesdotter@porvoo.fi (ruotsinkielinen). Ryhmään mahtuu enintään 10 osallistujaa, ja ilmoittautuneilta toivotaan sitoutuneisuutta lukupiiritoimintaan. Suomenkieliseen lukupiirin voi ilmoittautua vain syyskaudeksi, kevätkauden ilmoittautuminen avataan joulukuussa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut