Vielä ehtii paikalle! – The Älsklings keikalla Porvoon pääkirjastossa

The Älsklings -triossa soittavat Aarne Toivonen, Danne Österlund ja Dani Iiskola, mutta Porvoon pääkirjaston konsertissa on lisävahvistuksena toisena kitaristina ja stemmalaulajana Jonas Koivumäki. The Älsklings

Porvoolainen rocktrio The Älsklings keikkailee pääkirjaston musiikkiosastolla keskiviikkona 2. syyskuuta kello 17.30.

Yhtye on ollut toiminnassa neljän vuoden ajan. Se soittaa folkrockia, jossa kansanmusiikin perinteitä vaalitaan niin rytmeissä, melodioissa kuin stemmalaulussakin. Kirjastokeikalla kuullaan kansanmusiikin helmiä ruotsiksi ja suomeksi sekä bändin omaa materiaalia.

Triossa soittavat Aarne Toivonen (rummut), Danne Österlund (kitara ja laulu) ja Dani Iiskola (basso). Lisävahvistuksena on mukana toisena kitaristina sekä stemmalaulajana toimiva Jonas Koivumäki, joka on tuttu Porvoon musiikkipiireistä muun muassa Visans vänner -yhdistyksestä.

The Älsklingsin musiikin on kuvailtu kuulostavan niin Kingston Wallilta, Jimi Hendrixiltä että muilta klassisilta rocktrioilta.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Keikkaa voi seurata livenä myös kirjaston Facebookissa https://www.facebook.com/porvoonkirjasto/live. Turvavälien varmistamiseksi istumapaikkojen määrä musiikkiosastolla on hyvin pieni.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut