Pop-artistit Frida Andersson ja Fredrik Furu konsertoivat myös Porvoossa – tavoittelevat kiertueellaan lämmintä joulutunnelmaa

Tukholmaan muuttaneet suomalaisartistit Fredrik Furu & Frida Andersson käyvät joulukonserttikiertueella myös Porvoossa. Sipoon kunnan kulttuuripalvelut

Suomenruotsalaisen melodisen popin kärkinimiin lukeutuvat Frida Andersson ja Fredrik Furu tekevät joulukuussa yhteisen joulukiertueen, jossa kauneimmat joululaulut saavat seurakseen Fridan ja Fredrikin rakastetut lempeät hitit.

– Pohjoinen taika kiehtoo meitä, ja me kumpikin teemme paljon yhteispohjoismaista työtä, joten konsertin teema sopi meille täydellisesti, Andersson toteaa.

Koko perheen kymmenen konsertin sarja alkaa 4. joulukuuta Närpiöstä päättyy Helsinkiin. Porvoossa konsertti on Kulttuuritalo Grandissa 9. joulukuuta.

– dotamme kovasti pääsyä taas yleisön pariin, ja olemme työskennelleet kovasti löytääksemme konserttipaikat, joissa kaikilla on turvallinen ja kotoisa olo myös tänä korona-aikana, Furu sanoo.

Furu viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan sooloartistina. Myös radioaalloille päätynyt Furun uusi 500 dar single enteilee ensi vuonna julkaistavaa uutta, järjestyksessään jo kuudetta, studioalbumia.

– Joulukiertueella voi tarjota siis myös täysin uutta kuultavaa jo tuttujen biisien ja joululaulujen ohella.

Uutta musiikkia on työstänyt myös Andersson, jolta kuultiin tänä vuonna jo pojalleen omistettu För att du ska få va du -single. Frida on julkaissut viisi albumia, joista kolme on ruotsinkielisiä ja kaksi englanniksi. Fridan suosituimpiin biiseihin lukeutuu myös yhteistyössä Bo Kaspers Orkesterin Bo Sundströmin kanssa julkaistu Paradiset.

– On mahtavaa päästä laulamaan jälleen Fredrikin kanssa ja samalla auttaa ihmisiä pääsemään kaikkien kaipaamaan lämpimään ja kodikkaaseen joulutunnelmaan, Frida kertoo.

Kiertue järjestetään yhteistyössä Pohjola-Norden r.y.:n kanssa.

Pohjolan joulu, Frida Andersson ja Fredrik Furu. 9.12. kello 19 Grand, ennakkoliput 30/15 netticket.fi. Muut konsertit Uudellamaalla 11.12. kello 19 Tammisaaren kirkko ja 12.12. kello 19 Helsinki, Norsenin peruskoulun juhlasali.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.