Peipon koulun lämmitys parani ja lattioiden korjaukset edistyivät

Peipon koulun lattiat ja lämmitys ovat nyt aiempaa paremmassa kunnossa. Arkisto/Tanja Kuisma

Peipon koulussa Gammelbackassa vaihdettiin kesällä lattiapäällysteet viidessä luokkahuoneessa ja samalla koulun lämmitysjärjestelmää parannettiin. Sisäilmatyöryhmä tarkasteli tilannetta syyskuun puolivälissä.

Projektipäällikkö Pekka Koskimiehen mukaan korjauksissa hiottiin vanhan lattian alta pois useampi millimetri vanhaa betonia.

– Lattia tiivistettiin epoksikerroksella, jolla estetään alla olevan materiaalin mahdollisten epäpuhtauksien leviäminen huonetilaan. Sen jälkeen lattia vielä tasoitettiin. Mittauksilla varmistettiin, että se on kuiva, ennenkuin uusi lattiamateriaali asennettiin.

Loppuvuonna vaihdetaan vielä yhden sisäänkäynnin lattiamateriaali.

Rakennuksessa on talvisin ollut haasteita liian matalan huonelämpötilan kanssa. Keväällä rakennukseen asennettiin tehokkaampia lämpöpattereita. Lämpötilan kehittymistä seurataan ensi talven aikana.

Sisäilmasta ei ole sisäilmatyöryhmän jäsenille tullut yhteydenottoja, ja koulun rehtori Antti Ylöstalon mukaan aihe ei ole läsnä koulun arjessa.

Peipon koulun korjauksillä pidennettiin rakennuksen käyttöikää. Gammelbackan alueen koulutuspalveluiden tulevaisuutta ryhdytään kaupungin tiedotuksen mukaan pohtimaan ensi vuoden aikana alueen kehittämiseen liittyen.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut