Askola kysyy asukkailtaan ideoita Monninkylän lähivirkistysaluetta varten

Maauimala Monninkylässä on tärkeimpiä askolaisten lähiliikuntapaikkoja. Nyt katse on urheilupuiston alueessa ja Ojasillanojan ympäristössä. Kunta kysyy virkistysalueen toteutusta varten asukkaiden mielipiteitä ja ideoita, linkki löytyy osoitteesta askola.fi. Tanja Kuisma

Tanja Kuisma

Askolan kunta aikoo teknisen lautakunnan mukaan hakea Uudenmaan Ely-keskukselta erityisavustusta Monninkylän urheilupuisto-alueen ja Ojasillanojan ranta-alueen virkistys- ja lähiliikuntapaikan kehittämiseen.

Lautakunta antoi tekniselle johtajalla Esko Halmesmäelle valtuudet ottaa hanketta varten suunnittelijan ja tehdä kustannusarvion. Hanke ei toteudu, jollei avustusta tule.

Kunta varaa alustavasti ensi vuoden investointiohjelmaan 200 000 euroa osuudekseen liikuntapaikkakohdetta varten. Avustuksen osuus on enintään puolet hankkeen toteutuneista kustannuksista. Hankkeen pitäisi myös valmistua ensi vuoden aikana, jos se toteutuu.

Tavoite on luoda helposti saavutettava lähivirkistysalue, mille luodaan edellytyksiä nykyisten lähivirkistysalueiden reittejä, rakenteita ja palveluita kunnostamalla ja kehittämällä. Askola kaipaa nyt kuntalaisten mielipiteitä asian. Linkki kyselyyn löytyy askola.fi-verkkosivuilta. Kysely on auki 4. lokakuuta asti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut