RKP Porvoo nimesi 25 kunnallisvaaliehdokasta, tavoittelee ensi vaaleissakin suurimman puolueen paikkaa

RKP Porvoo julkisti 25 kunnallisvaaliehdokkaan nimet. Kuvassa puheenjohtaja Elin Blomqvist-Valtonen. arkisto/Juha Perämäki

RKP Porvoon kunnallisjärjestö on vuosikokouksessaan 27.9 asettanut vahvan joukon uusia ehdokkaita ensi kevään kunnallisvaaleihin. Vuosikokouksessa asetettiin 17 ehdokasta. Nimien joukossa löytyy sekä istuvia valtuutettuja, että täysin uusia nimiä.

RKP Porvoon vaalikoordinaattori Hanna Lönnfors sanoo olevan kunnia, että hän saa johtaa joukkoa kohti kunnallisvaaleja.

– Tavoitteemme on olla suurin ryhmä myös seuraavien vaalien jälkeen ja tällä joukolla meillä on mahdollisuus saavuttaa tavoite. RKP on houkutteleva vaihtoehto niin vanhemmille kuin nuorille, mikä myös näkyy asetetuista ehdokkaista. Olen iloinen siitä, että olemme saaneet mukaan myös monta uutta ehdokasta, Lönnfors sanoo.

Kunnallisvaaleissa onnistumisessa on tärkeää, että puolueen ehdokaslista on monipuolinen ja ehdokkaat edustavat jokaista porvoolaista asukasta.

– Tarvitsemme aiempaa kokemusta ja uusia voimia ja kykyjä. RKP haluaa edustaa niin iäkkäämpiä kuin nuoria, maaseutua, saaristoa ja kaupunkia, sanoo puheenjohtaja Elin Blomqvist-Valtonen.

Hän on ylpeä siitä, että heillä on jo 25 vahvistettua ehdokasta.

– Lista kasvaa päivittäin. Olen vakuuttunut siitä että RKP astuu vaaleihin laajalla, monipuolisella ja vahvalla ehdokaslistalla.

RKP:n jo asettamat ehdokkaat kunnallisvaaleihin ovat:

Otso Reijonen, Ron Liljendal, Alexandr Foy, Fredrik Böhme, Elin Blomqvist-Valtonen, Elin Andersson, Maj-Louise Wilkman, Pontus Mattsson, Kristina Särkkä, Charlotta Fagerberg, Maria Väyrynen, Anne Sjöström, Niklas Montonen, Nicolina Blomander, Samuli Nieminen, Patrik Björkman, Pehr Sveholm, Christer Andersson, Sebastian Ekblom, Annette Forsblom, John Pelkonen, Anders Rosengren, Frida Sigfrids, Oscar Lökfors ja Hanna Lönnfors.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.