Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leijonat myyvät taas kalentereita kaupoissa – Kymmeniä perheitä Porvoossa saa tuotolla apua arkeensa

Lions klubi Porvoo/Borgoensis jatkaa tänäkin syksynä lapsiperheiden auttamista koronaviruksesta huolimatta. Apua tarvitsevien lapsiperheiden tilanne on muodostunut leijonien arvion mukaan entistä vaikeammaksi, joten avun antaminen eri muodoissa on entistä tärkeämpää.

Tänäkin vuonna LC Porvoo/Borgoensis myy vuosikalenteria Moni-ilmeinen Porvoo, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan lapsiperheiden auttamiseen. Tänäkin vuonna apua halutaan niille perheille, joilla on tilapäisiä ongelmia eikä turvaverkkoja ole.

Jo kahdeksan vuoden aikana klubi on lahjoittanut vuosittain 10 000 euroa edellä mainittuun tarkoitukseen.

– Avustuksella on pystytty auttamaan vuosittain noin 50 perhettä. Meidän osuutemme on vain pisara meressä, mutta niille, joita pystytään auttamaan, avulla on suuri merkitys, kiteyttää Jorma Rinta LC Porvoo/Borgoensiksestä.

Usein kuulee sanottavan, että kalentereita saa ilmaiseksi, joten miksi ostaa?

– Kun ostaa LC Porvoo/Borgoensis kalenterin, pystyy auttamaan ja tyylikäs kalenteri tulee kaupan päälliseksi. Porvoota koskeva kalenteri on sopiva joululahja esimerkiksi Porvoon ulkopuolella asuville sukulaisille ja ystäville, Jorma Rinta vinkkaa.

Kalentereita myydään S-Market Näsissä ja K-Supermarket Tarmolassa pääsääntöisesti lauantaipäivisin, mutta myyntipäiviä saattaa olla muitakin. Tämä selviää kaupassa asioidessa.

LC-vuosikalentereita myydään lauantaina 17.10. kello 10–15; lauantaina 24.10. kello 10–15; perjantaina 30.10. kello 13–18; lauantaina 7.11. kello 10–15 ja lauantai 14.11. kello 10–15.