Kahdeksan ehdokasta nimetty – Askolan kokoomuksen kuntavaalikampanja vauhtiin

Askolan kokoomus on nimennyt ensimmäiset ehdokkaansa ensi kevään kuntavaaleihin. Kuvassa kokoomuslaisia vaalitapaamisessa Askola-Areenalla. Askolan kokoomus

Askolan Kokoomuksen hallitus on nimennyt puolueen ensimmäiset kahdeksan kuntavaaliehdokasta kevään 2021 kuntavaaleihin.

He ovat Ari Forsberg, elinvoimapäällikkö, eläkeläinen, Jarkko Inkeroinen, yksikön päällikkö, Heli Lemettilä-Luukkonen, lähihoitaja/ensihoitaja, Mikko Maukonen, raidemies, Mia Myllys, kotihoidon ohjaaja, Petteri Partanen. komentaja, Jouko Pihlaja, yrittäjä ja Paula Pääläinen, tuotantotyöntekijä.

Forsberg on valtuuston II varapuheenjohtaja. Hänen lisäkseen istuvista valtuutetuista kisaan ovat heti lähteneet Maukonen ja Pihlaja.

Kokoomus on 20 vuoden aikana noussut Askolassa pienryhmän asemasta kilpailemaan valtuuston suurimman ryhmän paikasta keskustan ja demareiden kanssa.

– Emme oleta tämän kehityksen jatkuvan ilman määrätietoista työtä, vaan kaipaamme mukaan kaikenikäisiä ja kaikenlaisista taustoista tulevia uusia ihmisiä, joilla on näkemystä ja halua toimia kotikuntamme Askolan parhaaksi, Askolan kokoomuksen tiedotteessa todetaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.