Porvoo kilpailuttaa padel-kenttien rakentamisen Linnajoen koulun viereen

Porvoo suunnittelee padel-kenttiä Linnajoen koulun eteläpuolelle. Kuvituskuvassa entisen tennisammattilaisen Emma Laineen otteita padelpelissä. arkisto/Timo Pasanen

Porvoon kaupunki on käynnistänyt tarjouskilpailun padel-kenttien rakentamista varten tarjottavasta alueesta. Alue sijoittuu aivan Linnajoen koulun eteläpuolelle, koulun ja urheiluhallin väliselle alueelle.

Tenniksen ja squashin ominaisuuksia yhdistävä padel on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Kaupungissa ei toistaiseksi ole padel-kenttää, vaikka kysyntää on ollut sekä harrastajien että mahdollisten padel-kentän rakentajien keskuudessa.

Vuokrattavalle alueelle mahtuu enintään neljä padel-kenttää. Lisäksi alueelle saa sijoittaa korkeintaan 30 kerrosneliömetrin kokoisen rakennuksen.

Alue vuokrataan kymmeneksi vuodeksi tarjouskilpailun voittajalle. Tarjousten arvioinnissa painotetaan sekä laatua että tarjottua vuosivuokraa. Arvioinnissa laadun painoarvo on 70 prosenttia.

Kaupunki selvittää lisäksi mahdollisuutta toteuttaa padel-kenttiä Länsirannalle ja Kokonniemeen. Näiden osalta toteutus voisi olla aikaisintaan 2022.

Linnajoen koulun eteläpuoliselle alueelle padel-kentät on mahdollista rakentaa niin, että ne saadaan käyttöön keväällä 2021.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut