Kokoomuksella 20 koossa Porvoossa – Glad ja Välimäki ehdolle kuntavaaleihin

Sari Glad pyrkii takaisin kaupunginvaltuustoon kokoomuksen ehdokkaana. Hän on ollut viime vuosina aktiivinen seurakuntapäättäjä. Arkisto / Aada Hotti

Porvoon Kokoomuksen hallitus on nimennyt kuusi uutta ehdokasta kevään 2021 kuntavaaleihin. Kokonaismäärä nousi 20:een, mikä on neljänneksi eniten Porvoon puolueista.

Kokoomuksen ehdokkaaksi lähtee nyt HuK, kulttuurituottaja Sari Glad, 72, joka on aiemmin toiminut Porvoossa perussuomalaisten valtuutettuna. Neljän vuoden takaisissa vaaleissa hän halusi siirtyä perussuomalaisista kokoomuksen ehdokkaaksi, muttei lopulta päässyt ehdokkaaksi lainkaan.

Ryhmäjohtajana ja kaupunginhallituksen II varapuheenjohtajana toimiva entinen sivistysjohtaja Markku Välimäki, 74, on nyt vahvistanut ehdokkuutensa. Istuvista valtuutetuista mukaan on päättänyt lähteä myös diplomi-insinööri Juha Kittilä, 51.

Muut uudet ehdokkaat ovat sairaanhoitaja Irmeli Hoffrén ,72, yrittäjä, toimitusjohtaja Aleksi Lehtonen, 38 ja asiantuntija Jonna Forsblom, 46.

Aiemmin syksyllä ehdokkaaksi suostui valtuutetuista AD, mainostoimistoyrittäjä Nina Uski, 52. Mukaan ovat lähteneet myös johtava palotarkastaja Timo Kouki, 43, yrittäjä Desirée Kaario, 42 ja yrittäjä Pertti Elfving-Elvilä, 63.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut