Vastaostettu auto lähti naiskuskin lapasesta – oudot vaihteet hämmensivät

Ulosajo tapahtui Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteen mukaan Kehä III:lta Lentoasemantielle nousevalla rampilla. Kuva on otettu Lentoasemantieltä Kehä III:lle idän suuntaan. Arkisto / Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Automaattivaihteisiin tottumaton kuljettaja hämmentyi auton ohjauslaitteista ja suistui ulos tieltä Kehä III:lla Vantaalla iltapäivällä 22. lokakuuta, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Keski-ikäisen naisen ajama auto oli ostettu vain pari tuntia ennen liikenneonnettomuutta. Nainen ajoi autolla pitkin kehätietä kohti länttä ja hänen tarkoituksensa oli nousta tieltä Lentoasemantielle.

Oikealle kääntyvässä rampissa naisen huomio oli kiinnittynyt auton hallintalaitteisiin ja hän oli ajanut mutkan suoraksi päätyen pientareelle. Tiedotteen mukaan auto oli kyntänyt ruohikkoa noin 50 metrin matkan, syöksynyt kaiteen läpi ja päätynyt lopulta Kehä III:n ylittävän sillan alle. Nainen loukkaantui, muita osallisia ei onnettomuudessa ollut. Autoon tuli maali- ja peltivaurioita.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut