Eläkeliiton Askolan yhdistys voi hyvin: hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä jaettiin yhdistyksen täytettyä 45 vuotta

Tuula Nyman huomioitiin kukkasin Eläkeliiton Askolan yhdistyksen hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä.

Eläkeliiton Askolan yhdistys täytti 45 vuotta 12.9.2020.

Yhdistyksessä on jäseniä noin 600 ja Askolan koululle suunniteltu juhla ensin siirrettiin ja myöhemmin peruttiin, mutta ansiomerkit jaettiin.

Yhdistyksellä on kuukausitapaamisia, paljon vapaaehtoistoimintaa ja Tarinatuvat kahdessa kylässä. Lisäksi on muun muassa käsityökerho, mölkkykerho ja digitupa.

Kesällä tehdään pitkiä tai lyhyitä koti- ja ulkomaan matkoja, retkeillään Lehmirannassa, tehdään teatteri- ja konserttimatkoja.

Keväällä on Toukosiunaus Juornaalla, laskiaistanssit, risteilyä ja kesäpäivän viettoa Tuomirannassa.

Uudenmaan piirin tapahtumana yhdistys järjesti Askolan Isolla-Pirtillä liikuntapäivän. Koulutusten paras anti on eri yhdistysihmisten kanssa ajatusten vaihto. Kotisivujen tekeminen opeteltiin myös Lehmirannassa.

Tietoa yhdistyksen toiminnasta saa paikallislehtien yhdistyspalstalta, kolme kertaa vuodessa ilmestyvästä Kohtsillää Askulassa -julkaisusta, kotisivuilta ja tapahtumatietoa facebookista.

Hopeinen ansiomerkki kunniakirjoineen edellyttää 5 vuoden aktiivista toimintaa järjestötyössä, ja sen myöntää piirihallitus.

Hopeisen ansiomerkin saivat Jukka Ahlgren, Pirjo Elo, Birgitta Honkanen, Seppo Inkilä, Timo Lehtonen, Leena Marttinen, Irja Mäittälä, Merja Mäittälä, Juha Niemi, Päivi Nissinen, Lauri Puotila, Birgit Yrjönmäki.

Kultaisen ansiomerkin saivat Eläkeliiton liittohallitus 10-vuotisesta järjestötyöstä Tuula Leivo, Erkki Mäkäräinen, Marja-Liisa Ollila, Terttu Saarinen ja Tuula Tuutti.

Kunniapuheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen ansioitunut jäsen Yrjö Kiviniemi, joka oli puheenjohtajana vuosina 1999–2003.

Muita ansioituneita järjestöaktiiveja ovat 10 vuotta vapaaehtoistyössä ovat olleet Tuula Heikkinen, Paula Niemi, Tuula Nyman, Ritva Oksanen ja Vesa Takala.

Lisäksi erityiskiitos Kirsti Falckille, joka on hoitanut yhdistyksen raha-asiat 19 vuoden ajan.

Talvi 2020 -muisteloita kirjoittaneita kuullaan tilaisuuksissa myöhemmin ja luetaan niitä muun muassa Joululehdestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut